#Nieuws

09.11.2022

Oproep Nederlands Paviljoen Hannover Messe

Wil je de Duitse markt betreden? Neem dan deel aan het Nederlands Paviljoen op de Hannover Messe 2023.


Fotografie: Conny Schneider (Unsplash)


Ben je op zoek naar nieuwe zakenpartners in Europa? Of wil je je netwerk uitbreiden in de hightechsystemen en-materialen (HTSM)? Neem dan deel aan het Nederlands Paviljoen op de Hannover Messe 2023. Deze beurs vindt plaats van 17 tot en met 21 april 2023 in Duitsland.


Hannover Messe

De Hannover Messe is de grootste technologische industriebeurs ter wereld met 6.500 internationale exposanten. De beurs trekt jaarlijks 200.000 bezoekers uit 70 verschillende landen.


Nederlands paviljoen

Naast handelspartner, wil Nederland ook technologie- en innovatiepartner zijn van Duitsland. Daarom straalt het Nederlands Paviljoen in hal 8 dit jaar uit dat Nederland hét partnerland is met oplossingen voor wereldwijde uitdagingen. Nederland presenteert zich onder het overkoepelde thema ‘Integrating Industries for a Smart Sustainable Future’.


Voor wie?

Deelname aan de Hannover Messe is geschikt voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de technologiesector. Als exposant kun je deelnemen aan het Nederlands paviljoen.


Deelname

Aanmelding verloopt via de brancheorganisaties FME, Koninklijke Metaalunie en FIER Automotive. 

Vragen over deelname aan het paviljoen? Neem contact op met Cordula van Klink.


Online informatiebijeenkomst

Wil je meer weten over deelname aan de Hannover Messe? Op 24 november vindt er een een online informatiebijeenkomst plaats van 16.00 tot 17.00 uur.