#Events

Expositie Rogier Roeters

03.09.2022 - 18.09.2022


05.00 - 13.00


Galerie Arti Capelli, In den Boerenmouw 19, Den Bosch


De Bossche kunstenaar, filmmaker en goochelaar Rogier Roeters exposeert originele tekeningen, prints en merchandise in Galerie Arti Capelli, een galerie voor hedendaagse kunst gericht op jonge en gevestigde kunstenaars. Met zijn speelse tekenstijl behandelt Rogier grote thema's als angst, seks en liefde.

Tijdens de tentoonstelling zijn er originele tekeningen, prints en merchandise te koop. De expositie is open op 3 en 4, 9 t/m 11 en 16 t/m 18 september 2022 van 11.00 tot 19.00 uur. Gratis entree.

 
 

 

Over Rogier Roeters


Rogier Roeters (1980) studeerde aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving St. Joost in Den Bosch en aan het Sandberg Instituut in Amsterdam. Naast illustraties maakt hij ook kostuums waarin hij mensen laat optreden voor zijn video's. Daarnaast is hij professioneel goochelaar en trekt hij met zijn shows langs theaters.

Zijn werk gaat over hedendaagse taboes: schaamte, twijfel, erbij willen horen, verlangen, eenzaamheid en pijn. Hoe je je alleen kunt voelen in die groep hippe vrienden, hoe je ziek, zwak en misselijk kunt zijn van verlangen, en hoe onmogelijk het is om te voelen dat je er echt mag zijn. Rogier tekent en schrijft het van zich af met een genadeloze trefzekerheid. Zijn kunstwerken deelt hij dagelijks op Instagram.