#Events

MET AMS

14.06.2022 - 17.06.2022


09.00 - 22.00


Gashouder, Klönneplein 1, 1014 DD, Amsterdam


Van 14 tot 17 juni is eerste editie van MET AMS. Het festival is de eerste in zijn soort en combineert een inhoudelijke conferentie voor professionals met een scala aan culturele side events en een nachtprogrammering voor een breed publiek. 


Programma

Gedurende de tweedaagse conferentie kunnen tech developers, virtual reality ontwerpers, softwareontwikkelaars en andere professionals uit de marketing, tech en crypto branche, maar ook kunstenaars, muzikanten en modeontwerpers uit de kunst en cultuursector netwerk events bijwonen en meedoen aan discussiegroepen. Daarnaast maken kunstroutes, concerten en virtual reality het onderwerp metaverse toegankelijk voor een breder publiek.


Tickets + NFT

Voor het evenement zijn passe partouts en legendary tickets te koop. Passe partouts en legendary tickets geven je toegang tot exclusieve onderdelen van het evenement waaronder het openingsevenement en netwerk events.

Na het scannen bij de ingang krijgen bezoekers met een passe partouts of legendary ticket een NFT. Internationale en lokale kunstenaars verzorgen het uiterlijk van de NFTs. Hoe de NFTs eruit komen te zien wordt tijdens het festival onthuld. Bezoekers van het festival kunnen vervolgens de NFT gebruiken als avatars of voor de handel op de Blockchain. Tijdens het festival zullen speciale NFT drops zijn waarvan de opbrengsten naar goede doelen zullen gaan.