Bureaus & Ontwerpers

Aad Kruiswijk

  • BureauAat Het concepten warenhuis voor al uw producten, objecten & diensten. De concepten liggend op het snijvlak van kunst, technologie & wetenschap. Met de functie in de basis en circulariteit als standaard.

  • Amsterdam
  • 2
  • Productontwerp , Interieurontwerp & -architectuur , Ontwerp voor de openbare ruimte , Vrije vormgeving

Bee Inc. huisvest de wildeBij

Bee Inc. Huisvest de wilde Bij en heeft hiervoor een werkend Bijenhotel & burcht ontwikkeld voor op het balkon, in de tuin, in het stadsplantsoen of langs de snelweg. De Wilde Bij is niet, zoals sommige mensen denken, een verwilderde honingbij. Het is een verzamelnaam voor alleen levende, oftewel Solitaire Bijen. De levenswijze verschilt grondig van die van de honingbij. Bij de Solitaire Bijen heeft elk vrouwtje een eigen nestholte waarin ze haar eitjes legt.

Vox Klassen

Vox is jaloersmakend mooi nieuw school type dat 3 jaar geleden gestart is. Bij Vox zitten de leerlingen van VBMO tot VWO in een ruimte. Er wordt op projectmatige basis les gegeven. De dag begin met een groep van ongeveer 14 leerlingen. Na 20 min waaieren de leerlingen in groepjes van 3 a 4 uit over die ruimte. Dit vraagt om grote flexibiliteit van ruimte en meubels. BureauAat heeft de ruimtes zo verdeeld dat meerdere werkplekken zijn gerealiseerd met verschil van grote, akoestiek en licht. Bijna alles in de ruimte en aan de wand is verplaatsbaar en multi-inzetbaar. Ook het huisje met tribune. Alleen de Kas niet maar die heeft weer verlichting die je naar wens kunt aanpassen.

Mineralism

www.bureauaat.nl
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.