#Nieuws

20.06.2023

BNOxGLUE netwerkborrel

Donderdag 15 juni organiseerden we samen met onze community partner GLUE een borrel bij ons op kantoor.


Tijdens de borrel werd onze kantoorruimte getransformeerd tot een levendige ontmoetingsplaats, waar mensen vol enthousiasme met elkaar in gesprek gingen en ervaringen deelden. We brachten ontwerpers uit allerlei disciplines met elkaar in verbinding en met het glas in de hand brachten we een toost uit op de aankomende GLUE-editie. We zijn verheugd om samen met GLUE de grenzen van creativiteit te verkennen en te ontdekken wat er mogelijk is binnen onze gemeenschap.

Foto: Sophie Tijssen

Over GLUE

Van 14 tot en met 17 september 2023 staat Amsterdam in het teken van design. Het verbinden van talent, merken, ateliers, architecten en interieur-professionals staat centraal tijdens de populaire vierdaagse designroute. Designroute 'GLUE amsterdam connected by design' wordt voor de vierde keer georganiseerd en heeft vele verrassingen in petto voor de branche en liefhebbers van design.

Meer dan 100 deelnemers openen dit jaar hun deuren voor het publiek, al dan niet via een HUB (locatie waar minimaal vier ontwerpers of merken te zien zijn). Dit jaar wordt GLUE verrijkt en verbreed met verrassende nieuwe initiatieven, collectieven, platforms en ontwerpdisciplines die relevant zijn voor deze tijd. Bezoekers uit het hele land komen naar Amsterdam om kriskras door de stad te wandelen of te fietsen.

Foto: Sophie Tijssen

Dank aan iedereen die aanwezig was en heeft bijgedragen aan het succes van deze inspirerende avond. We kijken uit naar de toekomstige samenwerkingen en naar de momenten waarop we opnieuw kunnen samenkomen. Aangezien deze borrel zo een succes was, willen we de komende tijd onze deuren vaker openen voor onze relaties en leden. Hou daarom onze agenda in de gaten!