#Nieuws

15.10.2020

Design podcast waar je beter van gaat kijken

In Verwondering spreekt Harald Dunnink (oprichter Momkai) maandelijks met andere ontwerpers en ondernemers. Samen verkennen zij wat een ontwerp goed maakt.


In Verwondering verkent ontwerper Harald Dunnink, oprichter van strategisch designbureau Momkai en mede-oprichter van De Correspondent, samen met zijn gasten wat een ontwerp goed maakt. Want, zo gelooft hij, door samen te kijken, ga je meer zien.

In Verwondering gaat het over design in de breedste zin, want juist net buiten de grenzen van je eigen discipline vind je ruimte voor innovatie. Ontdek hoe kunstenaar Sarah van Sonsbeeck de kubieke meter stilte bedacht voor ontwerpers, hoe Netflix regisseur Michiel ten Horn het perfecte shot vormgeeft, of wat ontwerper Richard van der Laken deed om het bijna bankroet van zijn conferentie What Design Can Do te overleven.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Zoals Trouw het in haar recensie mooi verwoordt: "Alleen praten over kunst en design is natuurlijk maar de helft van de ervaring." Daarom kun je alles dat in de podcast wordt besproken ook zien. Kijk daarvoor mee in de galerij op Verwondering.com.


Verwondering en de BNO

Het brede blikveld van Verwondering vormt een mooie aansluiting met de visie van de BNO: het verbinden en versterken van designers uit verschillende disciplines in Nederland. Daarom vind je de podcast vanaf nu maandelijks in onze nieuwsbrief en op onze site. Houd je inbox dus in de gaten voor de nieuwste afleveringen.

Odoo CMS - een grote afbeelding