#Nieuws

20.01.2022

Hechtere samenwerking BNO en OPA

De intensievere samenwerking zal zowel voor de ontwerpers en bureaus binnen de BNO als voor de bij OPA aangesloten ontwerpers grote voordelen opleveren.


De BNO en Ontwerp Platform Arnhem OPA gaan intensiever samenwerken, want dat levert zowel voor de ontwerpers en bureaus binnen de BNO als voor de bij OPA aangesloten ontwerpers grote voordelen op.


Voor die laatste groep zijn de expertise, de diensten en het netwerk van de BNO van grote toegevoegde waarde, denk aan modelcontracten, juridisch en zakelijk advies op maat, specifieke trainingen, netwerkactiviteiten, landelijk podium en bereik etc. Voor de BNO betekent hechte samenwerking met deze actieve ontwerperscommunity kansen om zichtbaarder en van nog meer waarde te kunnen zijn voor in het oosten gevestigde ontwerpers.

Foto: Fashion + Design Festival Arnhem / Fotografie: Eva Broekema

De komende tijd zullen alle leden van de BNO gaan meeprofiteren van het mooie OPA-programma, live of online. Andersom zullen de in Arnhem en omstreken gevestigde ontwerpers zichtbaarder worden voor en door de BNO. Wij hopen dat iedereen hiervan de vruchten gaat plukken.

Foto: OPA Bijeenkomst Arnhemse Nieuwe / Fotografie: Eva Broekema

Contributies

Praktisch gezien betekent de samenwerking dat BNO-leden in Arnhem en omstreken vanaf januari 2022 automatisch OPA-lid zijn, zonder dat ze daarvoor hoeven te betalen (dat scheelt 75 euro per jaar).

Ontwerpers die wel bij OPA zijn aangesloten maar niet bij de BNO betalen per saldo 75 euro minder contributie als ze besluiten zich bij de BNO aan te sluiten. En daarvoor krijgen ze het hele BNO-pakket tot hun beschikking. Belangrijk om te weten is wel dat de BNO alleen ontwerpers toelaat met een professionele vooropleiding of een positief beoordeeld portfolio.

Selectie posters voor OPA Bijeenkomsten