#Nieuws

12.11.2020

HEMA Foundation zoekt designers!

Schrijf je voor 4 januari in voor de HEMA Foundation Accelerator en maak een positieve impact op deze wereld.


HEMA Foundation gelooft dat design een enorme potentie heeft om oplossingen te bieden voor maatschappelijke vraagstukken. Daarom start in februari de tweede HEMA Foundation Accelerator! Een training- en coaching programma voor opkomende ontwerpers en ander jong talent die nieuwe skills willen leren én concepten met maatschappelijke impact willen ontwikkelen.

Odoo CMS - een grote afbeelding


Tijdens het traject van negen maanden leer je in teamverband jouw (ontwerp)vaardigheden in te zetten voor een betekenisvol concept dat taalontwikkeling in en rond het dagelijkse leven van gezinnen stimuleert. En we leren je startup vaardigheden om je concept daadwerkelijk te kunnen implementeren.

Elke twee à drie weken krijg je individuele begeleiding en coaching of volg je samen met de andere deelnemers workshops. Daarnaast zijn gedurende het hele programma experts en (maatschappelijke) organisaties betrokken die hun kennis, expertise en netwerk ter beschikking stellen. Zij geven ook feedback aan de teams.

De Accelerator biedt je dus veel mogelijkheden je skills te ontwikkelen en aan een betere wereld te werken! Het concept blijft eigendom van de teams en wordt géén eigendom van HEMA BV.

Odoo CMS - een grote afbeelding


Inschrijven

Ben je een ondernemende design student of heb je maximaal vijf jaar werkervaring? Dan is dit je kans! Inschrijven kan tot 4 januari 2021 via onderstaande link.


De BNO is partner van de HEMA Foundation Accelerator. Wij ondersteunen de Accelerator met recruitment en de uitvoering van het programma.