#Nieuws

04.05.2021

Inschrijvingen GIO 2021 geopend

Je kunt je tot 1 september inschrijven voor de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp.


Terwijl de Special Award for Excellence 2020 nog moet worden uitgereikt, is de inschrijving voor de GIO 2021 alweer geopend. Vanaf vandaag is weer mogelijk om je te laten onderscheiden met het beste ontwerp dat je in huis hebt. Dit jaar zal er in oktober een live editie tijdens de Dutch Design Week plaatsvinden.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Ostra, npk design


Inschrijven

Inschrijven gaat heel eenvoudig via de GIO-website. Je maakt een account aan (of gebruikt een eerder aangemaakte account) en vanaf dat moment kun je producten toevoegen en verwijderen en gegevens bijwerken tot het moment van sluiting. 


Jury

Elk jaar buigt een onafhankelijke vakjury bestaande uit vooraanstaande experts op de beoordelingscriteria zich over de inzendingen. De jurering vindt plaats ongeveer een maand voor de uitreiking op een centrale locatie in Nederland. Alle ingezonden producten worden ter jurering aangeboden.


Over de GIO

GIO geeft sinds 1985 een door zowel ontwerpers als opdrachtgevers zeer gewaardeerd podium aan goed ontworpen producten. Met een Erkenning Goed Industrieel Ontwerp laat je zien dat je behoort tot het beste van wat Nederland te bieden heeft op het gebied van industrial design