#Nieuws

22.06.2023

Internationaal zakendoen?

De tweede ronde van de regeling Internationalisering Ontwerpsector van het Stimuleringsfonds is open voor aanvragen en het RVO organiseert een handelsmissie naar Mexico.


Beeld: Luis Vidal (Unsplash)

Business Support Programme Mexico

Wil je zakendoen in Mexico? En kun je hier hulp bij gebruiken? Meld je dan aan voor deelname aan het Business Support Programme (BSP) Mexico. Dit programma geeft Nederlandse mkb’ers steun en begeleiding bij entree op de Mexicaanse markt.

De BSP Mexico duurt 4 tot 6 maanden, van half juni tot eind oktober 2023. Aanmelden kan tot en met 25 juni 2023. Deelname kost € 1.000 exclusief btw per bedrijf (2 deelnemers). Maximaal 12 bedrijven kunnen deelnemen.


Regeling Internationalisering Ontwerpsector

De tweede ronde van de regeling Internationalisering Ontwerpsector van het Stimuleringsfonds is open voor aanvragen. De regeling staat open voor projecten van professionele makers, beschouwers, ontwerpbureaus, culturele instellingen of organisaties, die in samenwerking met één of meerdere internationale partners tot stand komen en waarvan de activiteiten hoofdzakelijk in het buitenland plaatsvinden.

De sluitingsdatum is 4 oktober 2023.