#Nieuws

29.09.2022

Jubileumeditie Driving Dutch Design

Hoera! Driving Dutch Design bestaat 10 jaar. De 23 talenten van deze feestelijke editie staan nu online en presenteren zich tijdens Dutch Design Week op verschillende locaties.


Driving Dutch Design viert dit jaar haar jubileum. Al 10 jaar ondersteunt het programma het ondernemerschap van pioniers en creatief talent. We tellen inmiddels 4 + 4 partners, 8 dragons, ruim 50 coaches, circa 120 masterclasses en meer dan 200 Drivers die samen oneindig veel creativiteit, nieuwe kennis en inzichten, ervaringen en netwerkcontacten hebben opgeleverd.

De 10e editie is bijna afgerond. Tijdens de Dutch Design Week presenteren de Drivers zich op verschillende plaatsen in Eindhoven én online. Publicitair bundelen ze hun krachten met als gezamenlijk thema Future Affairs.

Ze zijn werkzaam in verschillende disciplines en binnen diverse domeinen maar ze hebben allemaal één ding gemeen: een grenzeloze passie om als creatief ondernemer de wereld beter, mooier, inclusiever en/of duurzamer te maken.

Foto: Drivers 2022 tijdens een Masterclass met Karin Bloemen | Fotograaf: Freek Kroesbergen

Future Affairs

De campagne Future Affairs is ontworpen door Driver Sarah van Berkom (Fond Studio). Een visueel feest geïnspireerd op dynamiek, energie en vreugde. De verschillende uitingen zijn online en in Eindhoven te vinden.


Kom langs!

De Drivers zijn ongelooflijk trots en enthousiast dat zij op de Dutch Design Week (22 t/m 30 oktober) kunnen laten zien waar ze aan gewerkt hebben.

Bouw aan je zelfvertrouwen met de slimme spiegel Mina, beleef de Trip, verdiep je in het duurzaam verven van textiel met bacteriën en laat je verleiden door de kleurrijke schoenenlijn voor m/v/x.

Bekijk hier op welke locaties je de Drivers kunt bezoeken!


Driving Dutch Design & Club DDD

Driving Dutch Design is het professionaliserings- en netwerkprogramma van ABN AMRO, BNO, DDF en Stichting Stokroos dat gedreven ontwerpers op weg helpt in de wereld van het creatieve ondernemerschap. 

Uit de DDD-community is Club DDD ontstaan, een netwerk van alle deelnemende Drivers van de afgelopen jaren. Club DDD maakt zich sterk om je als ontwerper verder te ontwikkelen, te blijven leren én om samen te werken en elkaars netwerk te delen.