#Nieuws

23.11.2023

Livestream Business of Design Week

Ontdek grensverleggende ideeën en innovaties op de Business of Design Week met Nederland als partnerland. Vanaf 29 november is het programma te bekijken via een livestream.


Dit jaar is Nederland partnerland van de Business of Design Week (BODW), het vooraanstaande Aziatische evenement voor design, innovatie en merken. De BODW 2023 Summit bundelt krachten met CLICKNL en CreativeNL om beleidsmakers, ondernemers en creatieve leiders samen te brengen en innovatie te bevorderen voor een duurzame toekomst. Mis de dagelijkse livestreams van het programma niet, beschikbaar vanaf 7.00 uur.


Sprekers

Op het evenement zullen gerenommeerde sprekers zoals Ben van Berkel, oprichter & principal architect van UNStudio; Winy Maas, founding partner & principal architect van MVRDV; Francine Houben, creative director & architect bij Mecanoo; Kenya Hara, president & chief executive designer van Nippon Design Center, Inc.; Jiang Qiong Er, oprichter van SHANG XIA; Dr. Wang Jian, oprichter van Alibaba Cloud, en vele anderen hun inzichten delen.