#Nieuws

24.11.2022

Open oproep Bouwen aan talent

Het Stimuleringsfonds zoekt ervaren ontwerpers en makers die met een ervaren ontwerppraktijk willen samenwerken aan een verdiepend onderzoek of experiment.


Met Bouwen aan talent wil het fonds een impuls geven aan uitwisseling van ideeën en kennis tussen gevestigde en startende ontwerpers en makers binnen de creatieve industrie, en de aansluiting van starters met het werkveld versterken.

Het samenwerkingstraject biedt startende ontwerpers en makers de mogelijkheid om samen te werken aan een actueel vraagstuk en ontwerpopgave, nieuwe kennis en vaardigheden op te doen en het eigen netwerk uit te breiden.

 

Voor wie?

Deze open oproep is bedoeld voor startende ontwerpers en makers, die in Nederland gevestigd zijn en maximaal vier jaar werkervaring hebben binnen de disciplines vormgeving, architectuur en digitale cultuur of de cross-overs daartussen. Denk aan landschapsarchitecten, grafisch vormgevers, social designers, modeontwerpers, creative coders, scenografen en vele andere disciplines.

Het is niet noodzakelijk om te zijn afgestudeerd aan een relevante ontwerpopleiding. Je kunt je ook in de praktijk professioneel hebben ontwikkeld zonder een opleiding te hebben afgerond.


Deadline

Deadline indienen: uiterlijk 7 december 2022

Subsidiebedrag: € 9.250