#Nieuws

01.12.2022

Open oproep Salone del Mobile

Het Stimuleringsfonds roept Nederlandse ontwerpers op om uiterlijk 10 januari 2023 een voorstel in te dienen voor een presentatie in Milaan tijdens de Salone del Mobile 2023.


De Salone del Mobile in Milaan is voor product- en meubelontwerpers dé plek om zichzelf internationaal te presenteren. De beurs en alle omringende presentaties in de stad trekken jaarlijks vele professionals uit de internationale designwereld, op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Het Stimuleringsfonds wil met deze open oproep het voorbeeldstellend talent van de Nederlandse ontwerpsector in Milaan presenteren en de zichtbaarheid van de Nederlandse creatieve industrie internationaal vergroten. Daarnaast heeft de ondersteuning als doel om opgedane kennis en ervaringen uit te wisselen en om duurzame internationale relaties op te bouwen en te onderhouden.


Voor wie?

Deze open oproep staat open voor professionele ontwerpers, makers en ontwerpbureaus werkzaam op het gebied van vormgeving, architectuur, digitale cultuur of de cross-overs daartussen.


Deadline

De sluitingsdatum is 10 januari 2023.