#Nieuws

19.07.2021

Oproep deelname EDIT Napoli

Maak kans op deelname aan EDIT Napoli, een designbeurs die in oktober in Napels wordt gehouden. De deadline om je aan te melden is 31 juli.


Ben je jonger dan 30 of heb je de afgelopen 3 jaar een designbureau opgericht? Dan maak je kans om met ondersteuning deel te nemen aan de aankomende editie van EDIT Napoli, een prachtige designbeurs die van 29 t/m 31 oktober in Napels wordt gehouden.

Het Nederlands Consulaat-Generaal in Milaan is op zoek naar 5 jonge designers/bureaus die in Nederland zijn gevestigd. Zij kunnen hun werk gratis tentoonstellen.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Aanmelden

De deadline om je aan te melden is 31 juli 2021. Stuur je aanmelding naar joinus@editnapoli.com o.v.v. Young Dutch Titans.


Over EDIT Napoli

EDIT Napoli is een innovatieve designbeurs die in het leven is geroepen om een nieuwe generatie ontwerpers te ondersteunen, te promoten en te huldigen. EDIT Napoli scout ontwerpers en makers die kwaliteit boven kwantiteit stellen en toont collecties die gewoonlijk op kleine schaal worden geproduceerd, maar geschikt zouden kunnen zijn voor industriële productie. 

De eerste en de tweede editie van EDIT Napoli hebben meer dan 10.000 bezoekers getrokken. Meer dan 100 exposanten, waaronder bekende ontwerpers, opkomend talent en gevestigde producenten, fabrikanten en ambachtslieden, kozen EDIT Napoli om hun nieuwe producten, originele samenwerkingen en exclusieve collecties te presenteren.