#Nieuws

17.02.2022

Oproep vrouwelijke modeontwerpers

Geselecteerde ontwerpers zullen worden geïnterviewd voor een nieuw magazine waarin hun werk zal worden gepresenteerd in een editorial shoot.


Ever_emerging_magazine is op zoek naar vrouwelijke modeontwerpers ouder dan 45 jaar, die gevestigd zijn in Nederland. Geselecteerde ontwerpers zullen worden geïnterviewd voor een nieuw magazine waarin hun werk zal worden gepresenteerd in een editorial shoot.

Het project wordt ondersteund door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en het Pictoright Fonds.


Criteria

  • Je bent een vrouwelijke ontwerper 

  • Je bent minimaal 45 jaar oud

  • Je bent gevestigd in Nederland, of je bent elders gevestigd en hebt de Nederlandse nationaliteit

  • Je ontwerpt kleding die geproduceerd wordt: dat betekent dat je ofwel een onafhankelijke ontwerper bent die haar eigen kleding produceert, of je ontwerpt voor een merk. Let op: het magazine verwelkomt ook aanvragen van modeontwerpers die gebruik maken van digitale wearables.

  • Je bent beschikbaar en hebt je kledingstukken klaar / beschikbaar voor gebruik in Nederland in de maanden februari en maart 2022 wanneer we de creatieve productie ontwikkelen en uitvoeren. Let op: data zijn t.b.d. door het team van het magazine en de geselecteerde modeontwerpers.


Hoe in te zenden

Vul voor 23.59 uur op 22 februari 2022 het online deelnameformulier in. Lees alle instructies op het formulier zorgvuldig door.

Stuur voor de deadline een drive link naar submit@everemergingmag.com met beeldmateriaal van je werk.

Betaal de 10 euro inzendingskosten.


Over Ever_emerging_magazine

Ever_emerging_magazine is een non-profit online kunstplatform dat vrouwelijke makers boven de 45 presenteert. Ever_emerging is geboren uit de wens om vrouwen in de creatieve industrie uit te lichten en tegelijkertijd het idee te benadrukken dat ontplooiing een levenslange inspanning is die niet altijd gerelateerd is aan leeftijd.