#Nieuws

02.05.2023

Training Slagkracht

Op 8 juni organiseert Cultuur+Ondernemen de training Slagkracht, waarin duidelijk wordt wat de toekomstige betekenis en maatschappelijke waarde van jouw bedrijf kan zijn.


Foto: Lola Jansen (Fotograaf: Titia Hahne) & Studio Sabine Marcelis


Tijdens deze dag ga je jouw bedrijf, product of dienst heroverwegen en opnieuw uitvinden. Je ontwikkelt een strategie om het gewenste effect te bereiken en bepaalt welk type gedrag of ervaring je met jouw onderneming wilt opwekken.

Vervolgens ontwerp en bedenk je tal van ideeën om een nieuwe richting te geven aan alles, van gebouwen tot apps, dienstverlening en het samenstellen van het team. Het doel is om met duidelijke en vernieuwende ideeën voor de toekomst terug te keren naar jouw bedrijf.


Voor wie?

Dit programma is bedoeld voor beginnende zakelijke leiders uit de culturele en creatieve sector die zich bezighouden met de strategische ontwikkeling van hun organisatie maar te weinig tijd hebben om hier voldoende aandacht aan te besteden.


Tijdstip & locatie

De training vindt van 9.30 - 17.00 uur plaats bij Cultuur+Ondernemen (Kerkstraat 204, Amsterdam).


Kosten

De kosten zijn €300 (excl. btw). Lunch, koffie/thee en borrel zijn inbegrepen. Net als materialen en een kosteloos oriëntatiegesprek als follow-up.


Aanmelden

Aanmelden voor deze training kan tot uiterlijk 23 mei 2023.