#Nieuws

21.10.2020

Virtuele handelsmissie Zuidoost-Azië

Ben je actief op het gebied van Life, Sciences & Health en wil je zakendoen in Zuidoost-Azië? Neem dan deel aan de virtuele handelsmissie van de RVO.


Ben je actief op het gebied van Life, Sciences & Health (LSH) en wil je zakendoen in Indonesië, Maleisië, Singapore, Thailand of Vietnam? Neem dan van 3 tot en met 11 december deel aan een unieke virtuele handelsmissie van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Deze 5 snelgroeiende economieën van de Associatie van Zuidoost-Aziatische Naties (ASEAN) bieden veel kansen, ook in digitale tijden


Voor wie?

De missie staat uitsluitend open voor bedrijven en kennisinstellingen uit de sector LSH die actief zijn binnen onderstaande domeinen:

Digitale zorg en transformaties (inclusief ouderenzorg);

Innovatieve medische apparaten en hulpmiddelen (inclusief robotica);

Eerstelijns gezondheidszorg landelijk gebied;

Zorginfrastructuur.

Je ontmoet online ondernemers uit de ASEAN-regio die, net als jij, willen samenwerken op het gebied van Life, Sciences & Health. Je krijgt de kans om je kennis te verbreden en nieuwe contacten op te doen.


Matchmaking op maat

Maximaal 15 bedrijven kunnen gebruikmaken van individuele matchmaking op maat. Meld je op tijd aan, want na de deadline van inschrijving (vrijdag 6 november) is deelname aan matchmaking op maat niet meer mogelijk.

Elke deelnemer moet zich apart aanmelden. Registratie betekent dus niet automatisch deelname aan deze missie.


Kosten

Deelname kost 250 euro per organisatie (maximaal 2 deelnemers per organisatie). Bij meer dan 2 deelnemers betaal je 125 euro per extra deelnemer.

Let op: deelname aan de matchmaking op maat kost 250 euro per land extra (bovenop het bedrag voor deelname aan de missie). Je krijgt daarvoor maximaal 5 afspraken per land. Je kunt voor maximaal 2 landen matchmaking op maat krijgen.


Contact

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jos Hermsen (jos.hermsen@rvo.nl) of Karin Schipper (karin.schipper@rvo.nl).