#Trainingen

Kern 1: project- en zelfmanagement

17.05.2024


09.30 - 17.00


BNO, WG Plein 600, 1054SK, Amsterdam


Leer de basistechnieken van goed project- en zelfmanagement

Goed projectmanagement vereist verschillende vaardigheden. Hoe zorg je voor een goede samenwerking en een heldere rolverdeling? Hoe manage je de verwachtingen van de klant? En hoe zorg je ervoor dat je zo vroeg mogelijk waardevolle feedback van de eindgebruiker krijgt? In deze module komen verschillende methoden aan bod zoals Waterval en Scrum. Je maakt kennis met de Agile mindset en leert de basistechnieken van goed projectmanagement.

En hoe zit het met jezelf? Efficiënt en effectief werken lijkt vanzelfsprekend, maar is zeker niet voor iedereen even eenvoudig. Schuif je altijd de lastige klussen op voor later? Ben je snel afgeleid en heb je moeite met deadlines? Dan is het tijd om te leren hoe je dit gedrag kunt veranderen.

In deze module leer je belangrijke werkgewoontes en ontwikkel je rituelen die voor jou werken. We gaan aan de slag met gedragsverandering op het gebied van focus en creativiteit. En dit alles op een zeer praktische manier, zodat je naar huis gaat met concrete tips & tricks.


Programma

Tijdens deze training komen de volgende zaken aan bod:


 • Manieren van projectmanagement: wat pas je wanneer toe?

 • Communiceren met de klant

 • Samenwerken en rolverdeling

 • Inzicht in projectmanagement tools

 • Verantwoordelijkheid nemen

 • Gefocussed werken in een wereld vol afleiding

 • Creatief werken met open aandacht

 • De belangrijkste regels van tijd- en energiemanagement

 • Werkgewoontes en rituelen creëren: welke dagindeling werkt voor jou?


De training is praktisch, direct toepasbaar op jouw eigen praktijk, met veel tips en tricks.


Trainer

Deze training wordt verzorgd door Rose-Anne Dotinga. Rose-Anne heeft ruimschootse ervaring op het gebied van training en coaching in de creatieve sector. Rose-Anne werkte na haar studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft bij verschillende ontwerpbureaus, waaronder bij Fabrique.


Haar huidige functie is bij IJsfontein Playful learning als Gedragsontwerper. Nieuwsgierigheid en humor stellen haar in staat mensen in beweging te brengen. Haar gestructureerde en hands-on aanpak leiden tot helderheid, creativiteit en focus.

Foto: Rose-Anne Dotinga

Kosten

 • Leden BNO, BNI en Dupho: € 225. Je betaalt € 150 met een bijdrage vanuit Werktuig PPO.* 

 • Niet-leden: € 295. Je betaalt € 197 met een bijdrage vanuit Werktuig PPO.* 

Alle bedragen zijn exclusief btw en transactiekosten. Catering (lunch) en benodigde materialen zijn bij de kosten inbegrepen.


* Professionals werkzaam in de culturele en creatieve sector kunnen een aanvraag doen bij het programma Permanente Professionele Ontwikkeling (Werktuig PPO). Voor bepaalde aanvragen binnen de arbeidsmarktregio groot Amsterdam kan een extra bijdrage van 1/3 worden toegekend. Op de Werktuig PPO-website vind je meer informatie en doe je een aanvraag voor de cofinanciering van de kosten voor deze training.


Studie-uren bij- en nascholing

Deze trainingsdag is goed voor 7,5 studie-uren bij- en nascholing en is erkend als leermodule voor de noodzakelijke eindtermen van de Beroepservaringsperiode Interieurarchitecten (BEP).


Kerncompetenties

Omdat opleidingen weinig aandacht besteden aan de sociale en de commerciële kant van de creatieve praktijk heeft de BNO in samenwerking met een aantal ontwerpbureaus het trainingsprogramma Kerncompetenties ontwikkeld. Dit programma bestaat uit 7 trainingen die als serie maar ook los te volgen zijn.Aanmelden

Klik hier om deel te nemen aan deze training via Aanmelder.nl.