#Trainingen

Werken met het merk

10.02.2023


09.30 - 17.30


BNO, WG Plein 600, 1054SK, Amsterdam


Veel ontwerpers werken voor kleinere klanten die niet per se een scala aan leveranciers om zich heen hebben op het gebied van marketing en communicatie. Maar voor elke klant is zichtbaarheid in de markt belangrijk. Als ontwerper kun je je klanten een eindje op weg helpen, door de basis voor hen op orde te maken.

In deze training leer je wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat je klanten de eerste schreden zetten op het gebied van marketingcommunicatie. Zodat zij in ieder geval zichtbaar en herkenbaar zijn voor de doelgroepen die voor hen relevant zijn.

Dit is een training voor ontwerpers die hun klanten een zetje willen geven. De inhoud van de training kun je direct toepassen op je eigen ontwerppraktijk. 


Onderwerpen

  • Het belang en het effect van onderscheidende merkkenmerken.

  • Het ontwerp van een converterende website.

  • De eerste stappen in online marketing en de relatie met design.

  • Campagnevoeren voor het merk. 

  • De basis van een goede content strategie.


Relatie met de training Strategisch Brand Design

Deze training is een vervolg op de training Strategisch Brand Design. Het is een concrete vervolgstap van het proces dat aan de orde komt in die training. Wat doe je concreet?

De trainingen zijn los van elkaar te volgen. De training Strategisch Brand Design geeft je wel een betere theoretische basis.


Kennis- of instapniveau

De training is goed te volgen als je al wat ervaring hebt met het ontwerpen voor opdrachtgevers.


Trainer

Deze training wordt verzorgd door Roel Stavorinus. Roel is zelfstandig merk- en designstrateeg gespecialiseerd in organisatie-identiteit en heeft ruimschootse ervaring op het gebied van merkvraagstukken. Hij werkt zowel aan de kant van de klant als aan de kant van creatieve bureaus en het is zijn persoonlijke missie om ontwerpers en marketeers dichter bij elkaar te brengen. 


Kosten

  • BNO-leden: 195 euro per persoon, per trainingsdag.

  • Niet-leden: 250 euro per persoon, per trainingsdag.

De bedragen zijn exclusief btw en transactiekosten. Catering (lunch) en benodigde materialen zijn bij de kosten inbegrepen.


Studie-uren bij- en nascholing

Deze trainingsdag is goed voor 7,5 studie-uren bij- en nascholing en is erkend als leermodule voor de noodzakelijke eindtermen van de Beroepservaringsperiode Interieurarchitecten (BEP).


Bijdrage studiekosten

Werkenden in de culturele en creatieve sectoren kunnen via Werktuig PPO een bijdrage aanvragen voor het mede financieren van hun professionele ontwikkeling. PPO staat open voor werknemers in loondienst en zzp'ers. 


De subsidie is ook inzetbaar voor verschillende onderdelen uit ons educatieprogramma en dus ook voor deze training! 


Aanmelden

Deze training zit helaas vol. Op 6 oktober wordt deze training ook gegeven. Zie voor meer informatie en inschrijven hier