Over de BNO

De BNO verbindt, vertegenwoordigt en versterkt ontwerpers in Nederland

Ons verhaal

De BNO is opgericht door ontwerpers, voor ontwerpers. Onze geschiedenis gaat ruim honderd jaar terug. Maar belangrijker nog is waar de BNO nu voor staat, en wat we uiteindelijk zijn geworden: de grootste community van ontwerpers in Nederland.

Een hechte groep creatieve ondernemers, die hun kennis willen delen en open staan voor samenwerking. Zodat jij als ontwerper kunt profiteren van alle deskundigheid en ervaringen die wij met elkaar in die honderd jaar hebben opgebouwd. 

Wat we voor jou doen

We promoten het ontwerpvak in binnen- en buitenland, bieden trainingen en coaching voor ontwerpers, organiseren events, geven het blad Dude uit. En we doen nog veel meer.

Ons aanbod

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten en programma's die de BNO organiseert om jou als ontwerper verder te brengen in je praktijk en de ontwerpsector in het algemeen te inspireren, informeren en ondersteunen. 

Wie we zijn

De BNO is een vereniging van ontwerpers en mensen werkzaam in de ontwerpwereld als leden. Dit organiseren wij via een centraal team, gevestigd in Amsterdam, samen met ons dagelijks- en algemeen bestuur. 

Contact

Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

WG Plein 600

1054SK Amsterdam

Open in Google Maps

020 624 47 48

Parkeren

KvK V405 390 96

BTW NL 804 954 306 B01

BIC INGBNL2A

IBAN NL20 INGB 0001 8155 00

Het bureau is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 17 uur. Heb je persoonlijk advies nodig? Bel ons gerust!

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen.