Over de BNO

De BNO verbindt, vertegenwoordigt en versterkt ontwerpers in Nederland

Wie we zijn en wat we doen

De BNO is een vereniging, opgericht door ontwerpers, voor ontwerpers. Onze geschiedenis gaat ruim honderd jaar terug. Belangrijker nog is wat we nu zijn: de grootste community van ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland en een professioneel team dat ontwerpers en hun vak op allerlei manieren ondersteunt en promoot. Dat doen we vanuit ons bureau in Amsterdam.

Daarnaast zijn we op allerlei plekken in en buiten Nederland present met activiteiten, doen we noodzakelijke lobbywerk en geven we Dd, Dutch Designers magazine uit. 

Lees hier meer over onze geschiedenis.

Ons aanbod

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten en programma's die de BNO organiseert om jou als ontwerper verder te brengen in je praktijk en de ontwerpsector in het algemeen te inspireren, informeren en ondersteunen. 

Wie we zijn

De BNO is een vereniging met ontwerpers en mensen werkzaam in de ontwerpwereld als leden. Dit organiseren wij via een centraal team, gevestigd in Amsterdam, samen met ons dagelijks- en algemeen bestuur. 

Contact

Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

WG Plein 600

1054SK Amsterdam

Open in Google Maps

020 624 47 48

Parkeren

KvK V405 390 96

BTW NL 804 954 306 B01

BIC INGBNL2A

IBAN NL20 INGB 0001 8155 00

Het bureau is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 17 uur. Heb je persoonlijk advies nodig? Bel ons gerust!

BNO-nieuwsmail

Blijf geïnspireerd en op de hoogte en abonneer je op onze nieuwsmail!

Wij gaan na het aanmelden voor de nieuwsbrief zorgvuldig met je gegevens om. Hoe we dat doen lees je in onze privacyverklaring. Je kan je op ieder moment afmelden.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen.