Bureaus & Ontwerpers

Nienke Heijes

  • Ruimtelijk concept & ontwerp studio ‘dotelephant’, maakt maatschappelijke en culturele onderwerpen toegankelijk door het te vertalen in ruimte. Plekken die mensen doen ontdekken, die inspireren en bewustwording creëren voor het onderwerp.

  • Foxwolde
  • 1
  • Social design , Expositie- & tentoonstellingsontwerp , Experience design , Interieurontwerp & -architectuur

Revies

REVIES Een vierdelig verhaal over hoe wij mens, natuur, bronnen en spullen waarderen. Door deze zaken op de eettafel in het midden van het gesprek te plaatsen, word jij uitgedaagd je eigen mening te vormen. Moet tijd en handmatigheid geherwaardeerd worden in ons leven? Is de natuur meer de vrijheid laten en het omarmen van vergankelijkheid nodig? Mag imperfectie niet juist omarmd worden en onderwaarderen we dysfunctie? Wat vinden wij nog bijzonder en welke waarde hangen wij aan levensduur? Lees verder op mijn website.

Tentoonstelling 'Migratie' in het Noordelijk Scheepvaart museum

Voor het Noordelijk Scheepvaart museum ontwierpen wij de tentoonstelling ‘Migratie’. Vanaf het begin van de eerste besprekingen over het thema migratie dachten we mee aan de invulling en de vertaling van het thema ‘Migratie’ naar een ruimtelijk ontwerp. In nauwe samenwerking ontwikkelden we de tentoonstelling mee.

Concept ontwikkeling Museum van (w)eten

Door de eeuwen heen verplaatste de productie van eten zich naar gebieden buiten de stad en uit ons zicht. In het Museum van (w)eten vindt de productie van eten weer plaats in de stad. Mensen kunnen zien, ruiken en proeven dat eten leuk, lekker en leerzaam is.
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.