Bureaus & Ontwerpers

Karen Polder


  • Den Haag
  • Grafisch ontwerp , Expositie- & tentoonstellingsontwerp , Ontwerp voor de openbare ruimte , Typografie & letterontwerp

Boek 'Vogels op de cm2'

De Volkskrant, Jean-Pierre Geelen: Vogels op de cm2 is prachtig en liefdevol vormgegeven (door Karen Polder). [...] Zo ontstond een feestelijk boek voor wie houdt van vogels, postzegels, kunst of van fraaie boeken. Dat is dus bijna iedereen.

Belettering gevel Koninklijke Bibliotheek

‘De letters op de achterkant van de Koninklijke Bibliotheek. Gouden letters tegen een grijze achterwand. Echt met visie ontworpen. Eerst zie je alleen die losse tekens en daarna het hele beeld. Een magisch moment.’ Mary Hessing, hoofdredacteur van Eigen Huis en Interieur en MTC.

Tentoonstellingsontwerp 'Amazing Models' voor Rijksmuseum Boerhaave

Huiveringwekkend en onweerstaanbaar, walgelijk en verleidelijk, verwarrend en vertederend en nog veel meer confronterende emoties dringen zich op bij het kijken naar anatomische modellen. Adriaan van Dis schreef dan ook over zijn fascinatie voor mismaakte en zieke lichamen: ‘Na de schrik zag ik de schoonheid’.
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.