Bureaus & Ontwerpers

Marthijn de Wind

  • Ruimtelijk vormgever. Spelregels: conceptueel, empathie tonen, beleving, natuur als inspiratie, dynamisch, flexibiliteit, werken met route, licht, de essentie, context.

  • Waterhuizen
  • Interieurontwerp & -architectuur , Ontwerp voor de openbare ruimte , Productontwerp , Vrije vormgeving

Natuurlijke kwaliteiten

Mijn examenproject gaat over wie ik ben als ontwerper. Het gaat over mijn manier van werken, onderzoeken en mijn fascinatie voor bloemen en planten. In mijn project demonstreer ik de kwaliteiten van bloemen en planten. Ik heb zeven verschillende soorten kwaliteiten gekozen en deze vertaald in Interieur Architectuur.

Reitemakersrijge

Mijn doel is om het gebied te versterken door middel van natuurlijke elementen. k heb hier gekeken naar de locatie, de routing, gepraat met bewoners en een enquĂȘte gehouden. Ik heb mij laten inspireren door de natuur en gewerkt met beleving, context en routing.

Pop-up Wijs

Voor Wijs Groningen mocht ik een pop-up store ontworpen. Ik heb een balie op een flexibele manier opgebouwd en tussen de 2 losse ruimtes gezet om ze met elkaar te laten verbinden. Je kunt daar aanlanden en zitten. De pop-up object heeft een flexibele opbouw.
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.