Bureaus & Ontwerpers

Amy de Boer

  • Als sociale ontwerper altijd op zoek naar de verbinding tussen mensen.

  • Haarlem
  • Social design , Ontwerp voor de openbare ruimte , Productontwerp , Illustratie

Durf te delen

In een wereld van digitalisering raakt echt contact met elkaar binnen organisaties soms verloren. Onze oplossing is het bordspel ‘Durf te delen’. Er is geen winnaar, de uitkomst is een gezamenlijk statement en doel voor de toekomst. Het spel zorgt voor verbondenheid en een betere samenwerking, ook na het spelen.

Jopie's kar

Met Jopie’s kar – een fietskarretje met daarin een opgevouwen woonkamer – breng ik het spontane praatje op straat terug. Ik fiets door de stad op zoek naar plekken waar jong en oud elkaar kruisen en stal het woonkamertje uit. Ik wil laten zien dat een directe ontmoeting waardevol en leuk is.

Ha buurman!

Samen met de leden van een ouderen vereniging in Den Bosch hebben wij een pergola gebouwd. Met een kruiwagen zijn wij de omliggende wijk in gegaan om persoonlijke spullen te verzamelen om deze tentoon te stellen in de pergola. Dit zorgt voor verbondenheid en verantwoordelijkheid onderling.
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.