Bureaus & Ontwerpers

Gertie Vos

  • Why choose if you can do it all. Because of my passion for photography, design and typography, illustration and art, I decided to pick up my camera, pencils and curiosity to devote myself to these amazing ways of expressing myself.

  • Amsterdam
  • 1
  • Illustratie , Brand & corporate design , Grafisch ontwerp

Illustratie The Rock - De Brauw Blackstone Westbroek

In opdracht van Paper on the Rocks illustreerde ik de notebooks voor De Brauw Blackstone Westbroek. Een illustratie van het markante gebouw waar ze in gevestigd zijn aan de Zuidas in Amsterdam. Genaamd The Rock. Ontworpen door architect Erick van Egeraat.

Branding Sant Verde

Branding project voor Sant Verde. Sant Verde draagt bij in de gezamenlijke ontwikkeling van een lineaire naar circulaire bouweconomie waarbij zo min mogelijk wordt verspild. Met deze passie en visie heb ik de huisstijl, het logo en beeldmerk, kleurenpalet en de typografie voor deze organisatie ontwikkeld.

Boek ontwerp Spuug op je blouse

Ik mocht voor Ina Heijnen de vormgeving van haar boek Spuug op je blouse verzorgen. Van cover tot binnenwerk en fotografie begeleiding. Met zorg zijn de vorm, typografie en kleuren samengesteld voor dit prachtige boek.
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.