Bureaus & Ontwerpers

Millie Gietman

  • 1000 ideeën, 100 plannen & 10 concrete kansen – maar zo weinig tijd? Met mij aan je zijde heb je tijdelijk een betrouwbare en stabiele partner die met je meedenkt en je bij de les houdt. Ik fungeer tijdelijk als jouw navigator: ik zorg voor helderheid in doelen, denken en doen.

  • Haarlem

Liefdevolle reality check

Met mijn jarenlange ervaring als projectmanager en sparringpartner van creatieve professionals en ondernemers zie ik van 100 kilometer afstand wat er wel en niet past in de tijd die je beschikbaar hebt. Ik ben een scherpe denker met realiteitszin: ik vraag door en breng orde aan in je gedachten en ideeën. Ik bied je een liefdevolle reality check. Ik help je aan een helder overzicht van stappen die je kunt zetten en keuzes die je kunt - of: moet - maken op weg naar je uiteindelijke doel.

De eyeopener van Niels

Niels, eigenaar van een online ontwerpbureau, kwam bij mij om meer overzicht over de organisatie van zijn werk te krijgen. “Ik wilde heel graag meer grip op wat ik aan het doen ben. Millie heeft me een spiegel voorgehouden. Ze heeft me onder meer laten inzien dat ik structureel te weinig uren begroot voor opdrachten en daardoor tegen te strakke deadlines oploop. Dit was echt een eyeopener.” Klik op 'bekijk de case' voor meer reacties van mensen met wie ik gewerkt heb.

Verbinding tussen praktijk en strategie

Ik geloof dat de verbinding tussen dagelijkse praktijk en strategie essentieel is voor gedreven, creatieve professionals en ondernemers. Als je verder wilt komen, staat het ‘doen’ nooit los van het ‘waarom’. Daarom zorg ik voor helderheid in denken, doelen en doen. Met meer overzicht en een structuur die bij jou past heb je meer grip op de zaken en bereik je je doelen gemakkelijker. Dan blijft er ook ruimte over voor de leuke plannen. Mijn diensten vind je onder 'bekijk de case'.
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.