Bureaus & Ontwerpers

Annita van Betuw

  • Engagement design: ontwerpen voor betrokkenheid via boekontwerp, infographics, interactie, illustratie, fotografie en vrij grafisch werk

  • RENKUM
  • 1
  • Grafisch ontwerp , Infographics & datavisualisatie , Social design , Vrije vormgeving

Appeltaartvariaties | XII composities

Een iconisch Hollands familierecept, gevisualiseerd in 12 verschillende talen. Daarmee is ‘Appeltaartvariaties’ een uitnodiging om een kijkje te nemen in andermans keuken en je te laten verrassen door de nieuwe perspectieven die je dit oplevert. In tijden waarin onbegrip, angst voor ‘de ander’ en verdeeldheid aan kracht winnen, probeert Appeltaartvariaties nieuwsgierigheid, empathie en openheid te stimuleren ten aanzien van andere zienswijzen.

Beperkt houdbaar? 25 groenten in 75 bewaaradviezen

Het boek ‘Beperkt houdbaar?’ maakt voor 25 groenten alle relevante informatie toegankelijk om zo minder voedsel te verspillen. Adviezen ten aanzien van de vier belangrijkste ‘bewaarvariabelen” (licht, container, vochtigheid en temperatuur) zijn samengevat in drie bewaardiagrammen per groente (na aankoop, na bewerking en na bereiding).

Leren van beleidsinstrumenten

Interactieve publicatie (PDF) die aanvoelt als een website. Navigatie via knoppen en hyperlinks maken relevante informatie efficiënt toegankelijk.
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.