Ontwerpers,
ontwerpbureaus 
en opdrachtgevers

Vanuit een collectief biedt de BNO ondersteuning voor ontwerpers, ontwerpbureaus en opdrachtgevers.

Ontwerpers,
ontwerpbureaus
en opdrachtgevers

Vanuit een collectief biedt de BNO ondersteuning voor ontwerpers, design managers en opdrachtgevers.

Ontwerpers,
ontwerpbureaus 
en opdrachtgevers

Vanuit een collectief biedt de BNO ondersteuning voor ontwerpers, design managers en opdrachtgevers.

Alleburen 

Deze maand is ontwerper Joost Overbeek, die zelf multiple sclerose heeft, gestart met een nieuwe studio voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt: Alleburen.

Lees meer    

Harald in Amerika

Het Nederlandstalige online platform De Correspondent is nu ook beschikbaar voor Engelstalige lezers. Een interview met Harald Dunnink over dit nieuwe avontuur.

Belastingtips 2018

Update: Terwijl we vooruitblikken op een nieuw jaar, is het nog heel even noodzaak om terug te kijken: de aangiftes voor de Belastingdienst komen er weer aan.

Onze nieuwe leden

Hier vind je een overzicht van de nieuw aangesloten ontwerpers, ontwerpbureaus, -afdelingen en studenten (wk 3, januari).

Matchmaking

Vind je ideale baan, ontwerper / ontwerpbureau of mentor via BNO matchmaking.

Maak jezelf een betere ontwerper


De samenleving verandert razendsnel. In onze gedigitaliseerde wereld vervagen grenzen tussen disciplines, ontstaan nieuwe vakgebieden en raken verschillende domeinen met elkaar verweven. De creatieve industrie heeft de status van topsector. Het ontwerpvak is onmisbaar; ontwerpers spelen een cruciale rol bij het beantwoorden van uitdagingen rondom maatschappelijke thema’s als duurzaamheid, gezondheid en sociale voorzieningen.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.