Ontwerpers,
ontwerpbureaus
en opdrachtgevers

Vanuit een collectief biedt de BNO ondersteuning voor ontwerpers, design managers en opdrachtgevers.

Ontwerpers,
ontwerpbureaus 
en opdrachtgevers

Vanuit een collectief biedt de BNO ondersteuning voor ontwerpers, ontwerpbureaus en opdrachtgevers.

Ontwerpers,
ontwerpbureaus 
en opdrachtgevers

Vanuit een collectief biedt de BNO ondersteuning voor ontwerpers, design managers en opdrachtgevers.

Brexit? Exit!

De Britten krijgen Brexit-uitstel, maar Studio Rive Roshan nam geen risico en verkaste naar Amsterdam. Over de bewuste keuze voor het experimentele Nederlandse ontwerpklimaat.

  Lees meer       

BNO zoekt jurist

Wij zijn op zoek naar een deskundige en enthousiaste collega: Jurist BNO (32 uur). Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Stuur dan voor 24 mei je CV en motivatie.

Onze nieuwe leden

Hier vind je een overzicht van de nieuw aangesloten ontwerpers, ontwerpbureaus, -afdelingen en studenten (wk 18, april).

Nederland prominent aanwezig op Milaan

Het kan je moeilijk ontgaan zijn: van 9 tot 14 april vond de jaarlijkse Milaan Design Week plaats. In dit artikel lees je in vogelvlucht over de tentoonstellingen van dit jaar.

Matchmaking

Vind je ideale baan, ontwerper / ontwerpbureau of mentor via BNO matchmaking.

Maak jezelf een betere ontwerper


De samenleving verandert razendsnel. In onze gedigitaliseerde wereld vervagen grenzen tussen disciplines, ontstaan nieuwe vakgebieden en raken verschillende domeinen met elkaar verweven. De creatieve industrie heeft de status van topsector. Het ontwerpvak is onmisbaar; ontwerpers spelen een cruciale rol bij het beantwoorden van uitdagingen rondom maatschappelijke thema’s als duurzaamheid, gezondheid en sociale voorzieningen.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.