We're in it for you!

De BNO is de grootste community van designers en designbureaus in Nederland. We bieden advies, training en coaching voor ontwerpers, promoten het ontwerpvak in binnen- en buitenland, organiseren events, publiceren Dd (Dutch Designers Magazine), en nog veel meer. We doen dat met een breed begrip van de markt, en een groot hart voor onze ontwerpers. En we doen het samen mét die ontwerpers. Want dat maakt het pas een community. Sluit je ook aan.

Alles binnen handbereik

Een BNO-lid is geen tijd kwijt aan het opstellen van contracten en documenten. Op onze site kun je ze allemaal downloaden, vaak ook in het Engels, Duits en Frans. En onze algemene voorwaarden zijn de standaard in de markt. 

Samen optrekken met partners

Onze achterban maakt ons een sterke spreekbuis voor het vak. Dus we lobbyen, protesteren en debatteren, vaak ook met partners. Lees hier meer over onze lobby tijdens de coronacrisis.

Een eigen kanaal voor designers

De verhalen en ervaringen van ontwerpers die we delen in onze media bieden nieuwe inzichten en inspiratie, aan een breder publiek zelfs dan alleen vakgenoten. Bekijk bijvoorbeeld de nieuwste uitgave van ons magazine.

Student

vanaf

 64

per jaar

Wil jij voor weinig naar de leukste design-events, je goedkoop laten bijscholen en profiteren van allerlei kortingen en acties? Word studentlid van de vereniging van (en door) ontwerpers!

Ontwerper

vanaf

 128,50 - 387,50

per jaar
 
Wil jij ook zakelijk en juridisch advies op maat, betaalbare bijscholing en profiteren van allerlei kortingen en acties? Een BNO-lidmaatschap levert je meer op dan je denkt.

Bureau

vanaf

 750

per jaar
 
Zijn jullie op zoek naar een woordvoerder voor het vak, zakelijk en juridisch advies en ondersteuning op de buitenlandse markt? Word dan bureaulid van de BNO.

Geassocieerd

vanaf

 283,50

per jaar
 
Als niet-ontwerper zichtbaar deel uitmaken van een professioneel design-netwerk? Sluit je dan aan als geassocieerd lid bij de bond voor alle designdisciplines in Nederland.

Leden over ons

"Door BNO-lid te zijn draag je bij aan een plek waar alle informatie is die je als ontwerper nodig hebt." - Tom Kortbeek

  Bekijk de video